Totalt antall sidevisninger

søndag 30. august 2009

Også var det morgen

Langt, langt borte er det noe som uroer, vekker meg. Halvt i ørska sjekker jeg klukka. Den er fire. Lyer litt og hører at regnet slår mot taket. Det regner kraftig. Åhh! Klukka ringer om en time, sove litt til og så se an når klukka ringer at.

Klukka vekker meg, og jeg registerer ikke regnet. Vrir meg ut av senga og så er dagen i gang. Kroppen lystrer ikke som normalt. Skulle ikke opp nå! Sleper meg inn på kjøkkenet, på med vannkokeren og en skål med musli. Tasser tilbake og trekker på meg turborka og resten av klea.

Har avtalt med en yngre jaktkompis at vi skal jakte due. Han hadde ordnet noe jakt bortafor Hekseberget. Møtes kl 0530! Det er tidlig det på en lørdag, og helt frivillig! Galskap tenker du, nja kanskje. Det er for kjærligheten sin skyld at mannen går fra sans og samling så dette er ikke galskap, bare nesten!

Regnet så vi ikke mer til, vinden dro godt i trea og selv sola gløttet gjennom skylaget til oss. Vi fikk prøvd skyteferdighetene, og due på sekk ble det også. Skal ikke påstå at skyteferdighetene er på topp. Bør nok på skytebanen et par tirsdager.

Hyggelig morgen selv om det vart tidlig.

1 kommentar:

Nøve sa...

Satt og søkte på Vassfaret, og havna her.
Artige turer du har hatt, håper du får mange fler.
Hilsen fra Hallingdal