Totalt antall sidevisninger

mandag 25. mars 2013

Besøk!

Vi satt ute i sola. Palmesøndann og dette var andre gode soldagen så langt. Det var mulig å sitte ute og kjenne at sola varmet i ansiktet. Javel, -19 i gårmorges og bare -12 i dag. Skiene var brukt begge dager, Ingen fantasiturer å snakke om, men vi hadde nå vært ute og kjent kroppen leve og solen varme ute på isflaten.

Da satt vi der i sola, foran badstuen, åt litt småmat. Ditto oster og kjeks, akkurat som dagen i forveien. Da hadde vi også sittet samma sted. Smula med kjeks og spist ost. Det var betre i dag. Varmere i sola. Og der mellom borda i terrassen dukket den opp. Først en liten snute som stakk opp og så kom resten. Pilte bortover terrrassebordet. Ble stående inntil skistøvlen hass far. Liten spisssnute. Brun i pelsen, kanskje litt grå i leten mot beina og undersiden. Snuste rundt seg, så seg om, litt usikker. Så forsvant den ned under terrassebordene igjen. Vi moste litt av en kjeks og strødde på terrassebordet. Vente. Mobilkameraene kom opp. Dette skulle foreviges. Så stakk spissmusa nasen opp igjen. snoket til seg en liten kjeksbit og forsvant. Så snuten flere ganger opp mellom terrassebordene. Så kom den nesten helt opp og tok med seg en større kjeksbit og forsvant ned igjen.

Og vi ventet. Så vi noe mer? Nei, den hadde fått lunsjen sin den også. Vi lot nå smulene ligge og den var nok tilbake og hentet mer ut gjennom dagen.

Ingen kommentarer: