Totalt antall sidevisninger

søndag 18. januar 2015

Stille helg på Finnskogen!

Så kom en helg der vi hadde tid og kunne trekke ut til tynt befolkede områder. Vi tok turen inn til Lyngstua. Endelig en helg i fredens og naturens tegn, eller ....
Nå vi tok med litt håndarbeid, planen er å fornye hytta over litt tid. Så det var tanken på å prøve ut noen nye fager og slikt på noen skapdører. Lyngstua har interiørmessig stått stille siden 1972. På tide å forynge litt. 
Fredagen var varm og +3, lørdann var kaldere litt under null. Vi vurderte, og så begynte vi på lørdann å rydde det ene rommet, og vips så var en fornying godt i gang, og ut fra en tenkt plan. Og det var vel det som tok tiden denne helgen. 
Kom vi oss ut? Mmmmmm.... må jeg svare på det? Føret var med ca 25 cm snø, uten ski med oss. Truger, ja, og det var litt lite for det. Snø på isen. Vel vi kom oss ikke ut, og det gjorde vel ikke mye. Vi fikk gjort endel saker og ting vi hadde tenkt på en god tid. Det gav energi til kropp og sjel for det. Kommet i gang på noe vi har snakket om og det er jo godt å sette i gang. Så er det oppover igjen til helgen for å fortsette, videreføre og sluttføre det vi har påbegynt.

Ingen kommentarer: