Totalt antall sidevisninger

torsdag 12. oktober 2023

Dag 4 - 5 - 6

Ops, dagene går fort. Med flere av laget på hytta blir kveldene fylt med prat. I tillegg har vi dag 3 og 4 gått en runde etter skogsfugl. Knut har fått opp Rouvdi og vi har jaktet med en strihåret vorsther. Fugl har han funnet og tja det som har litt prestert av skyting så som så. Godt patronbeltet mitt telle samme antall patroner. Interessant å se og lære hvordan det jaktes med stående hund. Støkkjegeren går forbi mye fugl, det er sikkert.
Elgjakten har vært litt stang ut. Lite dyr i vest teigen. Flere omganger med tomt terreng. I går hadde vi fire dyr i øst teigen. Det gav uttelling med et dyr skutt. Nå gjenstår kvige og piggokse. I dag gar vi hatt tre støkk. Første og siste var tomme, mens midten var med kvige og piggokse. Piggoksen lurte seg unna skuddsituasjoner. Gikk over i annen del av terrenget. Da vil dagen i morgen vise hva som skjer. 
Vi er to opp og to å gå for å bruke ett golfuttrykk. 
Tok meg tid i går og i dag med å følge opp mårprosjektet. Var innom tre felkekasser og foret opp. I dag flyttet et fangstsett. Grunnet hogst i fjor regner jeg med at måren vil gå litt annerledes. Unngår åpne flater. Da vil tiden vise om det var rett å endre på.

Ta deg i vare og pass på deg sjøl i skogen!

Ingen kommentarer: