Totalt antall sidevisninger

fredag 11. desember 2020

Desember

Høsten er i ferd med å gå over i historien, når jula kommer. Høsten har for noen vært merkelig med korona og virkningene av det. Andre har fått ekstra å gjøre. Som ansatt på et sykehus har det blitt mye å henge fingrene i. Det har ført til lite eller ingen tid til noe ekstra på privaten. Det har blitt jobb og jakt i en eller annen form. 

Jeg kjenner at jakta har gjort meg vel. Med stort arbeidspress skjer det noe rart når du er ute. Tvunget til å sitte i ro på post, eller rusle rolig i skogen. En eller annen smarting gar sagt at alle bør sitte rolig i naturen i 20 minutt. Har du det hektisk bør du sitte en time. Når det blir 5 - 8 timer ute gir det en kontrollert landing. Jobben slipper taket, det blir deg der og da. Du blir mer var på det rundt deg. Du tar inn det rundt deg, deg selv, stillheten, sakte tid. 

Du sitter der gjerne 3 timer i første støkket, før lunsj ved bålet og så nye støkk. Det blir en egen ro som siger inn. En ro en trenger for å matche kjøret på jobb. 

Helgene har ofte vært alene på kvelden. Nina synes det blir litt kjedelig og lange dager når jeg forsvinner ut kl 7 og 8, tilbake i 15 tiden eller seinere. 

Det gjør at kvelden blir rolig den og. Sakte tid i fullt mon og dermed noe ekstra lading da det ikke kreves noe av deg, ut over det du legger på deg selv. Rett og slett la tiden fare. 

Ta deg i vare og far med ro i skogen!

Ingen kommentarer: