Totalt antall sidevisninger

søndag 3. september 2017

Høsten er i anmarsj

Forrige helg med barnebarn  til Nina og to lånebikkjer på Finnskogen. Hektisk og lite annet gjort. Så det var rom for å gjøre en sak denne helga. Roe ned og stable ved.
Den stablen vi hadde begynt på var for liten i bunn og seg ut. Rundstabler må være store nok i bunn for å bli stabile. Da var det bare å bygge opp, lage luftinger og sikre at det stabilt. Passe høy og ved for en sesong.
Vi hadde laga til et godt foringstre til småfugla. Det var foret opp. Småfugla hadde ikke tømt foringsautomaten så det var god trafikk på treet. Det var mange forskjellige på besøk. De for frem og tilbake. Den ene etter den andre. Spettmeis,toppmeis, granmeis og kjøttmeis. Hvor mange det var vet vi ikke. Det var hvert fall aldri ro i fortreet. Det er hvert fall sikkert at foringsautomaten må fylles jevnlig til vinteren. Den rommer 6- 7 kg solsikkefrø slik at det skulle holdet et par uker av gangen.
Vi rakk jo noe annet også, som å lage Davinci's bro. Byggesett for ulike oppgaver i seminarsammenheng der samarbeider tema.
Det var farger i lyngen, der er derfor jeg skriver at høsten er i anmarsj. Om ikke mye farger så hadde blåbærlyngen kjent på høsten. Hadde ikke vært kaldere enn 2 pluss, dog fargene var i ferd med å endres.
Det var en helg som var god i alle sammenhenger. Det var mulig å sitte ute, gjøre ulike saker ute. Det var rom for fortsatt å bruke shorts, og det er jo godt slik sommeren var. Forrige helg var jo bedre enn sommeren for øvrig og denne helgen var også god og varm.



Ingen kommentarer: