Totalt antall sidevisninger

mandag 3. juli 2017

Sommerdag

Sannelig kom sommeren til Østlandet. En skikkelig god sommerdag kom denne helgen. Vi fikk endelig løsrevet oss litt fra alt som her vært å gjøre denne våren. Dro sent på fredagen og inn til Finnskogen. Der var det rolig og stilt. 
Lørdagen var kun fantastisk mht til sol og det at det var blå himmel og kun en lett trekk i været. Vindretningen skiftet stadig slik at været lå i ro. Det gav rom for de små gjøremål og en avslappende dag med kun naturen rundt oss som stimulans. Ikke ekstra med biler, PC'er eller annet tekniske ting. Ingen store plikter, skulle bare osv. Kunne regelrett kople fra og suge til seg alle de små inntrykkene en fikk av naturen rundt seg. 

Det ble å gå frem og tilbake til bommen et par ganger med bikkjene. Langsmed veien var det lite å se. Endel sommerfugler for rundt om, en svart og hvit fluesnapper i en av kassene. Ellers stille i fuglekassene. 
Nede ved Skasen var det mer liv. Det var faktisk mye ender å se. Silanda var en gjenganger. Ellers så vi kvinand og ikke minst endel fiskemåker. Vi talte dem ikke, og det var såpass at jeg merket meg det. Silanda her kom svømmende forbi ca 30 meter fra land. 
Det å få litt fred fra jaget var godt. Ikke det at det var nok, og bare for å minnes om at det er behov for mer pause fra jaget. Helger der en kan komme inn i de langsomme og stiller rom. Det må det bli mer av fra litt før ferien starter. 
Søndann var det tidlig tilbake, kun for å følge opp hageprosjektet, som er i sin siste fase. Nylagt gress trenger vanning på varme dager. 




Ingen kommentarer: